19 Aralık 2012 Çarşamba

TUF 16 & UFC On FX 6 Yorumlar

UFC'de büyük hayal kırıklığı yaratan Hector Lombard ikinci maçında Palhares'i ezerek kendini ispatladı.















Ross Pearson kötü gidişatına Sotiropoulos karşısında iyi bir galibiyetle dur dedi.Satiropoulo üst üste aldığı 6 galibiyetten sonra üst üste aldığı 3. mağlubiyetle kötü bir düşüş dönemine girdi.










Çıktığı maçlarda hiç nakavt olmayan Mitrione'un bu gidişine dur diyen Roy Nelson muhteşem nakavta imza attığını düşünüyorum.Tank About vari bir fiziğe sahip olan Roy Nelson efsanelerine devam ediyor.











Nakavtlarına devam eden Pat Barry ise Shane Del Rosario'yu nakavt etmeye başardı.Ya nakavt ederim ya nakavt  olurum düşüncesiyle maça çıkan nakavt makinesi Barry rakibine acımadı.

Kazgan MMA Ukrayna'da

15.12.2012 tarihinde Ukrayna'da maça çıkan Kazgan MMA Academy MMA'cileri iyi mücadele etti.Denizcan Gökkaya Ukraynalı rakibini nakavtla yenerken Onur Teker şansa bir yenilgi aldı.Rakibini rahatlıkla yenebilecek olan Onur Teker takipçilerini azda olasa üzdü.Kazgan MMA Academy kadrosu şöyleydi.Denizcan Gökkaya,Ahmed Bayrak,Kerem Dinçer,Onur Teker.

                                                               Grup Fotoğrafı
Denizcan Gökkaya'nın Muhteşem Nakavtı

10 Aralık 2012 Pazartesi

UFC Fox: Henderson vs Diaz Maç Yorumları

Rory MacDonald vs BJ Pen :Bu maçta resmen Bj Pen hayal kırıklığıydı.MacDonald karşısında hiç bir varlık gösteremedi diyebiliriz.İlk roundda MacDonald biraz üstündü ama ikinci roundda Bj Pen'i köşeye sıkıştırarak karaciğer ve yüzüne ağır darbeler vurdu.İkinci roundun son dakikasında şov yapacak kadar ezdi Bj Pen'i...
Üçüncü roundada rahat çıkan MacDonald maçı puanla kazanmasını bildi.İkinci roundda rakibine attığı sol sağ direkten başka isabetli vuruş yapamayan Pen'in emekli olma zamanı geldi bence...

Benson Henderson vs Nate Diaz :İlk roundda Diaz üstündü.İkinci roundda Henderson rakibe gücünü kanıtladı.Üçüncü roundun son iki dakikasında rakibine attığı o sert yumrukla yere indirdi ama buradada bir nakavt çıkmadı.Dördüncü roundun son iki dakikası yine heyecan vericiydi.Diaz'ın kimura denemesi sonuçsuz kaldı.Diaz zaten sadece üçüncü roundda bir ayak kilidi ve dördüncü roundda bir kimura denemesinden başka bir şey yapamadı.Beşinci roundda yine Henderson üstündü.Maça 3dk 30sa kala rakibi inalnılmaz bir şekilde yere alıp ağır dirsek darbeleri vurdu.Tam Diaz kurtuldu derken Henderson tekrardan Diaz'ı yere kapaklandırmayı başardı.Maç bittiği zamanda ise sonuçlar açıklanmadan Diaz Henderson'un elini kaldırması yenilgiyi kabul edermiş gibiydi ama yaptığı bu sportmenlik takdire şayan bir durum...

Alexander Gustafsson vs Mauricio Rua :İlk roundda hemen hemen denk bir mücadele vardı ama Rua'nın ikici roundda yediği o diz darbesinden sonra sanki herşey birden bire değişti.Üçüncü roundda Gustafsson'un çenenin altına vurduğu o muhteşem tekme Rua'nın atağının resmen geri tepmesine sebep oldu ve Gustafsson Rua'ya karşı güzel bir dövüş sergileyerek rakibini ezici bir puan farkıyla yenmeyi başardı.MacDonald'ın son roundda yaptığı şovu yapmayarak iyi maç ortaya koyarak şovun hareketlerle değil güzel ve estetik darbelerle yapılacağını gösterdi bence...

Mike Swick vs Matt Brown : İlk roundda iki tarafta dikkatliydi.Fakat 3dk 26sa kala Brown'un aldığı Guillotine Choke durumu biraz değiştirdi gibi.Tam Swick kurutuldu derken son 1dk 46sa kala Brown'un aldığı Triangel pes dedirtti.Son 40 saniye kala Swick atağa geçti ve 30 saniye  kala kısa bir Guillotine Choke izledik ve roundu güzel bir round olarak kapattık.İkinci roundda iki tarafta daha hareketliydi ve maç strike olarak geçti.Son 2dk 32sa kala Brown'un vurdu sol sağ sol direk kombinasyonu rakibini nakavt etmeye yetti.


8 Aralık 2012 Cumartesi

SFL Çok Sıkmaya Başladı

Muhteşem bir açılış yapan SFL düzenlediği 8 gecede bize muhteşem bir dövüş keyfi yaşatmıştı.Şu anda 13. geceyi düzenleyen SFL gün geçtikçe bizi sıkmaya başladı.10. gecede biraz umut veren SFL James Thompson ve Skoudjou ile sözleşmesini fes etmesiyle bizi şaşırtmıştı.Yerini düşük seviyeli dövüşçülerle dolduran SFL 11. ve 12. gecede pes dedirtti.Bu iki organizasyonda sadece Kario Issac Maheo vs Mahmoud Ashour maçını zevkle izledim düşünün.13. organizasyonununda pek zevkli olacağını düşünmüyorum bakalım ne gibi değişimler olacak...Bence SFL'nin toparlanması gerek.

SFL 12 Yayın


3 Aralık 2012 Pazartesi

Faydalı Bilgiler

Faydalı bilgilerde size suplex'i gösteren bir eğitim videosu paylaşıyoruz...