25 Mayıs 2013 Cumartesi

SFL 18 Maç Yayını

Tam Yayın:

Zabit Samedov'dan Harika Galibiyet

Dün gece Rusya'da düzenlenen kick boks(k1) mücadelesinde Zabit Samedov Badr Hari'yi yenmeyi başardı.Daha önce 2 kez kaybettiği rakibini yenmeyi başaran Samedov Hari'ye karşı iyi hazırlanmış.Hari saldırırken yaptığı kontralarla maçı kazanmayı başaran Samedov iyi performans çizerken Hari ise bu işi ya bırakmalı ya da kendine çeki düzen vermesinin gerektiğini gösterdi...


Maçın video linki :D

24 Mayıs 2013 Cuma

Uzun Bir Aradan Sonra

Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra sizinle birlikteyim.Bu aralar idmanlardan fırsat bulamadım :D bu arada baya gelişmeler olmuş bu gelişmeleri şöyle bir aktarayım.Buna yakından ilgilendiğim SFL'den başlayalım.

1)Yeni Dövüşçüler Katıldı:

SFL'ye bir çok yeni dövüşçü katıldı.Bunlardan dikkat çeken isinlerde var tabi işte bunlardan bazıları en iyilerini sona sakladım :D

Sinek Siklet:

Sinek siklette şu an kayda değer bir dövüşçü katılımı olmadı.


Horoz Siklet:

Horoz Siklette kayda değer en önemli dövüşçü Tom Mckenna daha önce ufak çaplı MMA organizasyonlarında yer alan Mckenna SFL'de büyük işlere imza attı.Kendisi şu anda SFL Horoz Siklet şampiyonu.





Tom Mckenna'nın bir resimi



Tüy Siklet:


Tüy Siklete üç tane iyi dövüşçü katıldı.Bunlardan birincisi Filipinli William Richard daha önce 21 maç yapıp 16'sını kazanıp 5'ini kaybeden Richard SFL'Ye katılan iyi isimlerden biri...













2. ismimiz ise Brezilyalı Luiz Henrique Tosta daha önce 12 maç yapıp 7sini kazanım 5ini kaybeden genç Brezilyalı SFL'de henüz maça çıkmadı.










3. ve son ismimiz Avusturyalı Philipp Schranz  daha önce 19 maç yapan 12sini kazanıp 7sini kaybeden 33 yaşındaki dövüşçü geleceğin SFL Horoz Siklet Şampiyonluğuna büyük aday...








Hafif Siklet: 

Hafif Siklettede yeni katılan isimlerin arasında 2 tane Süperstar dövüşçü görüyoruz.

Bunlardan 1.si Nilson Lopez  daha önce 13 maç yapıp 8'ini kazanıp 5'ini kaybeden Brezilyalı dövüşçü son zamanlarındaki iyi form grafiğiyle dikkat çekiyordu.Bakalım bu form grafiğini SFL'dede sürdürebilecek mi?








Bunlardan 2.si ise muhteşem Amerikalı Ryan Healy daha önce 36 maçının 23'unu kazanıp 12'sini kaybeden 29 Yaşındaki Amerikalı'nın 1de beraberliği bulunuyor.









WelterWeight:
Bu siklette kayda değer bir dövüşçü alımı olmadı.Alınan tek Süperstar dövüşçü Tetsuya Yamada daha önce 14 maç yapan 22 yaşındaki Japonyalı dövüşçünün 9 galibiyeti 3 mağlubiyeti 2 de beraberliği bulunuyor.









Orta Siklet:


Şu anda SFL'de en iyi dövüşçü kadroduna sahip olunan bu siklette UCC MMA'dan tanıdığımız Jason Radcliffe'nin gelmesi büyük bir sürpriz oldu açıkçası pek fazla maç kariyeri olmasada tanınan İngiltereli dövüşçü daha önce 4 maç yaptı ve 3'ünü kazandı 1'ini kaybetti...










Hafif Ağır Siklet:

Bu siklete çok dövüşçü alımı olsada kayda değer bir dövüşçü transferi olmadı...

Ağır Siklet:

Bu siklette Neil Grove,James Thompson ve bir çok iyi ismini kaybeden SFL ekibi sevenlerinin gönlünü almak için iyi transferler yapmaya çalışıyor işte bunların bazıları.

1)Admir Bogucanin:MMA'da henüz yeni olmakla beraber 2 maç yapıp 1'ini kazanıp 1'ini kaybeden 20 yaşındaki Almanyalı Vale Tudodaki başarışıyla dikkat çekiyor.Vale Tudoda 16 maçın 15'ini kazanıp 1'ini kaybeden Admir iyi işler yapacağa benziyor.











2)Dimitry Poberezhets:Daha önce 17 maçın 12'sini kazanıp 5'ini kaybeden Ukraynalı henüz 27 yaşında iyi işler başaracağa benziyor.













3)Alex Huddleston:MMA'de daha önce 3 maç yapıp 2'sini kazanıp 1'ini kaybeden Amerikalı Alex 2metre boyu ve 119kg olan fiziğiyle dikkat çekiyor.SFL'deki ağır sikletlere göre harika bir fiziğe sahip olan Alex bence bu fizik ve dövüşle rakiplerini geçip ağır siklet kemerini alabilir.










4)Jimmy Ambriz:SFL'ye gelen bir diğer Amerikalı Jimmy Ambriz daha önce 2 kere SFL'de dövüşmesine rağmen resmi bir dövüş yoktu ama siteyede fotosu konulan Jimmy artık resmen SFL'de olduğunu duyurmuş oldu.Daha önce 36 maça çıkan tecrübeli ismin 1 beraberliği 17 galibiyeti ve 18 mağlubiyeti bulunuyor.









5)Bobby Lashley:SFL'ye katılan en önemli isim olan Bobby Lashley yaptığı 9 maçın 2'sini kaybedip 7'sini kazandı.Bence SFL Ağır Siklet şampiyonluğunun adayı hatta şampiyonu ben Bobby Lashley'i SFL'de izlemekten büyük zevk alacağım :D
Bence mevcut ağır siklet kadrosuna bu eklemeleri yapsaydı daha iyiydi ama olsun yinede zevkli maçlar izleyeceğiz haydi hayırlısı :D