1 Ocak 2013 Salı

UFC 155

Cain Velasquez vs Junior Dos Santos :13 ay aradan sonra şampiyon olan Velasquez dominant bir şekilde maçı kazandı.Gerek teakdownları gerek strike çok iyiydi.1. ve 3. roundda attığı muhteşem çeneye denk gelen yumruklar Santos'u bezdirdi diyebiliriz.5. rounddaki tekmesi Santos'a dur der gibiydi.4. rounddaki bodyshot'unuda unutmamak lazım...Tebrikler Velasquez. :)


Jim Miller vs Joe Lauzon:Lauzon'un bu maçta yaptığı comeback muhteşem ve tarihe geçecek bir comebackti.
İki defa denediği submission denemesi sonuçsuz kalsada muhteşem bir maç çıkardı.







Costa Philippou vs Tim Boetsch:Yaralı ceylan Boetschyi yenen Philippou iyi bir derece elde etti.Top10'a girmek için umudunu bir sonraki maça kadar götüren Philippou bakalım neler yapacak...








Alan Belcher vs Yushin Okami:Genel olarak sıkıcı bir mücadeleydi ama üçüncü roundda Belcher'in vurduğu yumruk bizi azda olsa heyecanlandırdı.Lakin Okami'nin olayı hemen toparlanması ne kadar tecrübeli biri olduğunu gösterdi.Gerek Okami'nin takedownları Belcher'in submission denemeleri olsun maçın çoğunluğunun grippling tarzı geçmesine neden oldu ve maçta biraz daha üstün olan Okami maçı kazandı.



Gecenin diğer maçları biraz sıkıcıydı.Zaten o gecenin bütün maçları sıkıcı geçti şahsen benim yüreğimi hoplatan bir maç olmadı.Todd Duffee'nin galibiyetle dönmeside beni çok sevindirdi.İnşallah seni UFC Eventi olarak görürüz Duffee :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder